Παρασκευή, 29 Φεβρουαρίου 2008

Ενάντια στην πατριωτική υστερία!

Ενάντια στην πατριωτική υστερία που πάει να σαρώσει τα Βαλκάνια.Η γη ανήκει σε όλους, η εθνική τααυτότητα είναι μια απάτη...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που διαπιστώσαμε με τα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο του "συντρόφου" Αλέξη είναι ότι για πρώτη φορά το δίκτυο Indymedia του George Soros δοκιμάζει την δυνατότητα ταυτόχρονης αναρχικής δράσης σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ακόμα και στην Τουρκία , που δεν φημίζεται για την δημοκρατική αντιμετώπιση ταραξιών, βρέθηκαν κάποιοι να επιτεθούν στην Ελληνική Πρεσβεία. Βέβαια και μόνο το ότι ο στόχος ήταν Ελληνικός...είναι ικανός λόγος να απουσιάζουν οι Τουρκικές αρχές. Η πρώτη δοκιμή τηλεχειριζόμενης αναρχικής διαδήλωσης ήταν το γιαούρτωμα του Αλογοσκούφη από πλουσιόπαιδα που σπουδάζουν στην Αγγλία με τα λεφτά του « ληστή » μπαμπά τους.
O Soros έχει χρηματοδοτήσει και επιτύχει πολλές "επαναστάσεις" που αποσκοπούσαν σε ανακατατάξεις εξουσίας με σκοπό τα "επαναστατημένα" κράτη να υποχρεωθούν να υποταχθούν στον Αμερικάνικο έλεγχο. Χάρη στον "φιλάνθρωπο" Soros... οι Αμερικάνοι στήνουν νέες πυρηνικές κεφαλές στην Πολωνία και καλλιεργούν έναν νέο ψυχρό πόλεμο που πλέον δύσκολα θα παραμείνει ψυχρός για πολύ καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που ο Soros χρηματοδοτεί κάθε παράγοντα που αποδομεί την συνοχή των κρατών που έχει βάλει στο στόχαστρο. Αυτός είναι ο λόγος που χρηματοδοτεί τους αναρχικούς σε κράτη με εδραιωμένη Δημοκρατία, που χρηματοδοτεί τους εθνικιστές της FYROM ενώ εκεί υπάρχει σοβαρό έλλειμα Δημοκρατίας. Αυτός είναι ο λόγος που χρηματοδοτεί Δημοσιογράφους που έχουν στήλες σε μεγάλες εφημερίδες ώστε να αποσιωπούνται τυχόν δυσάρεστες αλήθειες που τον αφορούν. Όταν δύο κακοπληρωμένοι Βολιβιανοί βρήκαν τραγικό θάνατο σε εργοτάξιο του Soros... δεν κουνήθηκε φύλλο στα Indymedia διότι ξέρουν ποιος πληρώνει την ύπαρξη του δικτύου. Τώρα που σκότωσαν τον Αλέξη, τον "φτωχό" σύντροφο, ...το θέμα πήρε παγκόσμιες διαστάσεις. Στα indymedia βρίσκουν λογικό να υπάρχουν πλουσιόπαιδα...σύντροφοι κι αγωνιστές, βρίσκουν λογικό να έχουν χρηματοδότη τον μεγαλύτερο τυχοδιώκτη του πλανήτη...και θεωρούν λογικό να επιτίθονται στον Ελληνισμό...που είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο υπάρχουμε ως χώρα στους χάρτες της Γης . Αυτό θέλει να πετύχει ο SOROS...αυτό είναι πού γίνεται. Μία ακόμα φιλοαμερικανική "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" που θα φέρει στην εξουσία τον...Έλληνα Σαακασβίλι-Παπανδρέου.
Τα κακομαθημένα δεκαπεντάχρονα πιθηκάκια του Indymedia...έχουν επαρκή αποθέματα βλακείας στον εγκέφαλο ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Τους καθοδηγούν και τους φορτίζουν τεχνητά με μίσος διάφοροι, καλοπληρωμένα υποκείμενα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής που θεωρούν ότι όλα είναι θεμιτά...για ν' ανέβουν ελαφρώς τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις. Απέναντι στην παραφροσύνη των αρρωστημένων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταχθεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις ... πλην του ΠΑΣΟΚ και της εξουσιομανίας του το οποίο ξεφτιλίζεται καθημερινά ικετεύοντας για μία συνεργασία με τον κουραμπιέ που λέγεται ΤΣΙΠΡΑΣ....
Αυτά τα πλουσιόπαιδα του Indymedia και του ADSL λοιπόν, που κάνουν την επανάστασή τους, επειδή ο πλούσιος μπαμπάς τους απατάει τη μάνα τους με φτωχές μικρούλες και οι ίδιοι μεγάλωσαν μοναχικά μπροστά σ'ένα DVD Player κι ένα PLAYSTATION , δικτυώνονται κι αποφασίζουν να δράσουν κόντρα στην μονοτονία και την εύκολη ζωή που τους εξασφάλισαν οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ αλλά πλούσιοι γονείς τους οι οποίοι πιστεύουν ότι τα χοντρά χαρτζηλίκια στις τσέπες των παιδιών τους αποσπούν την προσοχή τους από την μιζέρια της διαλυμένης τους οικογένειας και την παντελή έλλειψη αρχών και ιδανικών. Κάπως έτσι ο σχεδόν ανήλικος γιός γνωστού αριστερού πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσε με όπλα και χειροβομβίδες, έκανε ληστεία σε τράπεζα παρόλο που τα χρήματα ΔΕΝ έλειπαν από το σπίτι ενός πολιτικού με αμοιβές που ξεπερνούν κατά πολύ τις 8.000 ευρώ...μηνιαίως. 12 και πλέων βασικοί μισθοί στις τσέπες ενός πολιτικού σε μηνιαία βάση δεν αρκούν για να σταματήσουν τον γιο γνωστού πρώην βουλευτή μικρού αριστερού κόμματος να τρομοκρατεί και να απειλεί τις ζωές και τις περιουσίες τρίτων. Αυτός ο μπαμπάς τρομοκράτη ήταν εκλεγμένος βουλευτής και θεωρείται ΕΠΑΡΚΗΣ και ΙΚΑΝΟΣ ως επίδοξος ηγέτης της κακόμοιρης Ελλάδας. Το κόστος των διαδηλώσεων στην αγορά ανήλθε στα 50.000.000 ευρώ που έγιναν στάχτη και θρύψαλα όπως και 2500 θέσεις εργασίας. 50.000.000 ευρώ που δεν πρόκειται να στερηθούν ΟΥΤΕ ο Βουλγαράκης , ΟΥΤΕ ο Ρουσόπουλος, ΟΥΤΕ ο Ευφραίμ, ΟΥΤΕ ο Πάπιστας ... αγαπητοί φωστήρες επαναστάτες του INDYMEDIA. Ο καταχρεωμένος περιπτεράς θα πληρώσει την αναζήτηση δράσης των βαριεστημένων πλουσιόπαιδων από τα Βόρεια Προάστια.
Οι πρόσφατες διαδηλώσεις ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και πιό ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ πράξη που θα μπορούσε να λάβει ποτέ χώρα στην Ελλάδα. Μία τεράστια και καταστροφική στημμένη και προγραμματισμένη διαδήλωση στην οποία...εντελώς "τυχαία" ... κανένα ιδιωτικό αυτοκίνητο πολιτικού δεν χτυπήθηκε, καμιά βίλα στην Εκάλη δεν υπέστη ζημιές, κανένα γιώτ και κανένα ιδιωτικό Lear Jet δεν υπέστη την παραμικρή φθορά.
Οι φτωχοί έγιναν...φτωχότεροι με τα έξυπνα χτυπήματα των κουκουλοφόρων μασκαράδων. Στοχοποιήθηκαν οι μεροκαματιάρηδες της Ερμού, της Πατησίων και του εμπορικού κέντρου των Αθηνών. Με το δικό τους αίμα χτίστηκαν οι επαύλεις των ληστών πολιτικών, αγοράστηκαν τα σκάφη τους, και φούσκωσαν οι λογαριασμοί τους στην Ελβετία...και τώρα δέχθηκαν την χαριστική βολή από τα κακομαθημένα παιδιά των ιδίων ξεπουλημένων πολιτικών.
Θα ήταν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ο γιος του ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ Αλαβάνου ή του Βούτση, να πετάξουν μολότωφ στις βίλες της Εκάλης. Θα ήταν αδιανόητο ο γιος του Αλαβάνου να έκαιγε και να υποβάθμιζε το ξένο Πανεπιστήμιο στο οποίο σπούδασε. Αντιθέτως τα Δημόσια Ιδρύματα όπου σπουδάζουν ΔΩΡΕΑΝ τα φτωχά παιδιά των εμπόρων της Πατησίων ...πρέπει να καούν και να γκρεμιστούν ώστε να οδηγηθούν όλοι ...και αναγκαστικά στα ιδιωτικά ιδρύματα τα οποία θα είναι πλέων ισότιμα με τα δήμοσια. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να υφιστάμεθα οικονομικά αυτή την καθιερωμένη ετήσια καταστροφή και καταλήστευση των πανεπιστημίων , πράξεις που λατρεύουν και προστατεύουν συστηματικά οι Πρυτανικές αρχές καθώς έτσι ξαναγεμίζουν τις τσέπες τους με μίζες από την προμήθεια (πραγματική και εικονική) νέου εξοπλισμού για τις ανάγκες της Δημόσιας Παιδείας. Παρέχουν ΑΣΥΛΟ ... μόνο σε αυτούς που καίνε και όχι σ' αυτούς που ο Ελληνας φορολογούμενος πληρώνει για να προστατεύουν την περιουσία του. Αν είσαι παράνομος δικαιούσαι να χαρείς το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ, ενώ αν είσαι εκπρόσωπος του νόμου...και του Έλληνα φορολογούμενου... στέκεσαι άπραγος από έξω και αφήνεις να καεί το σύμπαν διότι από τη φωτιά...κάποια γίνονται πλουσιότεροι.
Ο Soros πλουτίζει με χρηματιστηριακές επιθέσεις στις οικονομίες ολόκληρων κρατών. Φυσικά έχει επενδύσει και στην πολεμική βιομηχανία η οποία είναι το απραίτητο στήριγμα σε κάθε βίαιη αλλαγή καθεστώτος με ψεύτικες επαναστάσεις που σχεδιάζουν οι Αμερικανοί.
Ο Soros , όπως και η οικογένεια Bin Ladin επένδυσε στην εταιρία του Bush που λέγεται Carlyle Group και που προσέφερε πολλά κέρδη από την πώληση οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιήθηκαν ενάντια σε άμαχο πληθυσμό. (Ψευδώς εμφανίζουν τον Soros δήθεν εχθρό του Bush) . Στα indymedia ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλάς για τον Soros. Ο πρωήν πράκτορας της κομμουνιστικής KGB που λέγεται Πούτιν...είναι φασίστας για τον Soros...και για τα Indymedia. Είναι γνωστές οι προσπάθειες του Soros να ρίξουν τον Πούτιν από την εξουσία που διανοήθηκε να μην ξεπουλήσει την Ρωσσία όπως έκανε ο Pizza Hut-Γκορμπατσώφ. Είναι φασίστες όσοι είναι περήφανοι για τον Ελληνισμό. Στα indymedia είναι ανύπαρκτη η κριτική στα γεράκια του Bush και συνεταιράκια του Soros. Ακόμα και το Γκουντάναμο είναι ανύπαρκτο. Υπάρχει όμως η "μακεδονική" μειονότητα , (οι 60 πράκτορες της FYROM) , και φυσικά ο ΙΟΣ της Ελευθεροτυπίας κι άλλοι γνωστοί ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ πρόθυμοι που ηδονίζονται μέσα από την φωτιά και τον εμφύλιο. Η πρόσφατη επίθεση των κουκουλοφόρων στα γραφεία της Εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... είχε σχέση και με τον διευθυντή της Κώστα Ζουράρι που αποκάλυψε την αθλιότητα της Ρεπούση και με την πατριωτική στάση του εντύπου του, έναντι όλων των φιλοσκοπιανών που έχουν κατακλύσει τον Αθηναϊκό Τύπο. Όταν αποφασίζεις να κάψεις την Ελληνική Σημαία… αντί για τη βίλα του ληστή... στοχεύεις στον εμφύλιο κι όχι στην δικαιοσύνη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας αλήτης της πολιτικής και κανένας από αυτούς που ήπιαν το αίμα του κατεστραμμένου Έλληνα ... δεν βρήκε απέναντί του τα Indymedia των LSD-φλώρων από τα Βόρεια Προάστια. Oι αστυνομικοί τρέμουν να τους ακουμπήσουν για να μην μπλέξουν με τους πανίσχυρους κι αλήτες μπαμπάδες τους. Έτσι οι καταχρεωμένοι επίσης αστυνομικοί για λιγότερα από 1000 ευρώ τον μήνα κάθονται υπομονετικά μέχρι οι "επαναστάτες" της Εκάλης να ξεδώσουν και να ξενερώσουν.
Οι κανακάρηδες της επανάστασης του Indymedia των οποίων οι μπαμπάδες κερδίζουν τα εικοσαπλάσια από τους κακούς μπάτσους φροντίζουν για τη δημιουργία τρόμου, για την εντατικοποίηση της Αστυνόμευσης και για την υποχώρηση της Ελλάδας σε θέματα προσωπικών δεδομένων στα οποία θέλουν να βάλουν χέρι οι ΗΠΑ. Τα παιδιά των ληστών του Δημοσίου πλούτου είναι αυτά που καίνε τα περίπτερα των αναπήρων.
Για τους παράφρονες των Indymedia ... η καθηγήτρια Τζάνη είναι η απειλή για την Δημοκρατία...κι όχι το Γκουντάναμο ή η λέσχη Bilderberg. Με τον ίδιο τρόπο κάποτε το ΚΚΕ όπλισε τους αγράμματους Έλληνες και τους έπεισε να αλληλοσκοτωθούν για τη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" του προλεταριάτου που εκπροσωπούσε ο θείος Στάλιν. Κάπως έτσι οι Ερυθρές Ταξιαρχίες στην Ιταλία εκτέλεσαν τον μόνο πολιτικό που πρότεινε συγκυβέρνηση με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ιταλία. Κάπως έτσι οι καθυστερημενοι αδερφοί Dalton-Ξηροί...φρόντισαν να εδραιωθεί η παντοδυναμία ΟΛΩΝ των ξεπουλημένων αμερικανόφιλων εκδοτών και πολιτικών.